Website optimalisatie Solar team Eindhoven

Gepubliceerd: oktober 14, 2019
Geschreven door: Jurn Raaijmakers
BEWISE Solutions - Solar Team Eindhoven banner - @catalyststuff

Wat hebben wij gedaan voor de website optimalisatie van het Solar team Eindhoven?

Het Solar team van de Technische Unie Eindhoven kwam naar BEWISE Solutions met het probleem dat de website enorm traag was. Ze vroegen of wij dit probleem konden oplossen en of wij ervoor konden zorgen dat ze ‘live’ te volgen zijn.

Als eerste zijn we van start gegaan om de website sneller te maken, dit is niet alleen belangrijk voor de usability van de website (hoe gebruiksvriendelijk de bezoeker jouw website ervaart) maar ook SEO technisch (vindbaarheid in Google) want door een lange laadtijd is de kans op een hoge bounceratio (bezoekers die gelijk je website weer wegklikken) zeer hoog. Daarnaast houdt Google totaal niet van een lange laadtijd dus zal je website minder snel gevonden worden door Google.

Nadat we de website sneller hadden gemaakt gingen we aan de slag met een live status widget te creëren waarop de bezoekers de positie, snelheid, locatie, Solar energy, tijd van de rit en nog veel meer live kunnen volgen. Het resultaat hiervan is te zien in de foto. Door het delen van de Live status heeft het Solar team nu interactie met haar volgers waardoor bezoekers terug naar hun website keren om het team live te volgen! Bekijk het resultaat op solarteameindhoven.nl.

Heb jij nou ook een website optimalisatie nodig zoals die van het Solar team Eindhoven of in een andere vorm? Of wil je ook een live status ergens van hebben of op een andere manier interactie met jouw bezoekers creëren? Bespreek dan de mogelijkheden met ons!

Neem contact op

en kom bij ons op de koffie

Een vraag of een wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.