SW Retail webshop – Dé e-commerce oplossing voor de retailer

Gepubliceerd: januari 6, 2022
Geschreven door: Emiel Lagarde
bewise-solutions-sw-retail-@catalyststuff

Stel je voor: Je bent winkelier. Het liefste ben je de hele dag bezig in je winkel, met het helpen en adviseren van je klanten. Menselijk contact en service gerichtheid is waar je voor staat. Je winkel is je trots en je passie. Begrijpelijk, maar wat als je deuren gesloten zijn?

Om naast je fysieke winkel extra inkomsten te genereren, zou het fijn zijn als de verkopen doorgaan na sluitingstijd. Dat kan eenvoudig met de webshop software van SW Retail. Een SW Retail webshop draait namelijk direct op je kassasysteem en is altijd gesynchroniseerd. Op deze manier is het dé perfecte e-commerce oplossing voor de retail. Product, order én klantinformatie op één plek.

De voordelen van een SW Retail webshop

Beheer je voorraad van inkoop tot verkoop ✓

Doordat je webshop en voorraadbeheer gebruik maken van één dezelfde database, zien de klanten altijd de actuele voorraad. Binnen de SW Retail omgeving kun je eenvoudig de voorraadstatus van je producten zien. Je ziet direct welke bijbesteld moeten worden.

Doordat je per product de minimale en maximale voorraad aan kunt geven, genereert het systeem automatisch een inkoopadvies voor je.

Zodra de producten ingeboekt en geleverd zijn, worden de producten direct weer beschikbaar in je webshop. Super fijn, want hierdoor is je voorraad altijd actueel.

Gecentraliseerde klantgegevens ✓

Wil de webshop bezoeker een bestelling plaatsen in je webshop? Dan heeft hij de mogelijkheid om af te rekenen als gast, een account aanmaken of inloggen met een bestaand account. Dit is geen verplichting, maar het geeft jou als winkelier wel de mogelijkheid om een klantenbestand op te bouwen.

Vervolgens kun je de klant gaan belonen met spaarpunten. Hierbij maakt het niet uit of ze nu een aankoop doen in de winkel of op je webshop. De punten worden automatisch aan de juiste klant gekoppeld. Op deze manier zal de klant vaker terugkeren om iets moois bij je uit te zoeken.

Heeft je klant een vaste korting in je fysieke winkel? Dan geldt deze korting automatisch ook voor al zijn online aankopen.

Tevens kan de klant zowel zijn aankopen in de winkel, als zijn online aankopen, terugvinden in zijn eigen account op de SW Retail webshop. Super fijn wanneer hij zijn bestelgeschiedenis wilt terugzien om een aankoop te herhalen.

SW Retail webshop heeft zijn marketing integraties goed op orde ✓

De pagina’s, categorieën en producten binnen SW Retail hebben alle benodigde velden om ze te optimaliseren voor een juiste Google weergave. Zo kun je zelf de url structuur bepalen van je producten, uitgebreide productomschrijvingen toevoegen en de juiste meta titels en meta omschrijvingen toevoegen.
Verder zijn er diverse integraties met de grote partijen. Zo kun je bijvoorbeeld middels onze Facebook & Instagram Shopping inrichting ervoor zorgen dat je producten via Facebook en Instagram te verkopen zijn. Maar ook kun je met behulp van onze Instagram integratie je laatste Instagram berichten tonen op je homepage.

Als je een nieuwsbrief dienst wilt koppelen aan je webshop, dan heeft de SW Retail webshop een mooie integratie met Mailchimp. Deze integratie is standaard ingebouwd. Op deze manier houd je jouw klanten op de hoogte van nieuwe producten, acties en ander nieuws.

Wil je eenvoudig in contact staan met je klanten en ze de mogelijkheid bieden om je te benaderen? Dan kan dat met de plugin die wij hebben gemaakt voor SW Retail. Chatten met je klant was nog nooit zo laagdrempelig!

BEWISE is officieel partner van SW Retail

Wij ontwikkelen sinds eind 2020 webshops op maat voor SW Retail. Sinds die tijd hebben we al veel maatwerk SW Retail webshop thema’s mogen realiseren. Een aantal reeds gerealiseerde voorbeelden zijn:

De paskaemer

Craftgarden

Hype Heroes

Mus Concept Store

Ultimo Fashion

De Dondersteen

Voor deze klanten is een thema ontwerp gemaakt van de belangrijkste pagina’s. Na akkoord van de klant zijn deze ontwerpen vervolgens door ons gerealiseerd en geïmplementeerd.

Hiernaast heeft BEWISE Solutions verschillende plugins ontwikkeld die door diverse SW Retail klanten worden gebruikt. Deze zijn via de plugin store van SW Retail aan te schaffen en te installeren.

Denk aan een Whatsapp chat plugin, een instagram integratie, een Facebook & Instagram Shopping inrichting en een image slider.

Deze klanten ervaren inmiddels het gemak van een SW Retail kassasysteem in hun fysieke winkel in combinatie met de webshop.

Wil je ook een SW Retail webshop?

Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag bij een maatwerk ontwerp van je webshop. Heb je behoefte aan andere uitbreidingen van je reeds bestaande SW Retail webshop? Ook daarmee kunnen we je helpen. Onze reeds gerealiseerde webshops en de tevredenheid van deze klanten laat zien dat BEWISE Solutions de SW Retail partner is!

Neem contact op

en kom bij ons op de koffie

Een vraag of een wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.