In Wat ons bezighoudt
sw-retail - hype heroes - webshop
sw-retail - hype heroes - webshop
  • SW-Retail Webshop implementatie
  • Template ontwerp in XD
  • Custom template gemaakt voor Hype Heroes
  • Instagram feed in custom template opgenomen
  • Product Feeds naar Facebook, Instagram en Google
  • Feed implementatie in Facebook Business Manager

Hype Heroes

Voor veel winkeliers is online verkoop de enige bron van inkomsten nu de deuren van hun winkels voor de 2e keer voor lange periode gesloten zijn. Het is dus van belang dat ze zonder een grote investering hun producten op het internet kunt verkopen.

Voor Hype Heroes hebben we aan het einde van 2020 een nieuwe webshop mogen bouwen. Deze ging live aan het begin van de feestmaand zodat zij nog enige verkoop konden genereren met gesloten deuren.

SW-Retail

Gelukkig maakte Hype Heroes gebruik van SW-Retail, een bedrijfsautomatisering software waarmee je van inkoop tot verkoop automatiseert. De webshop module binnen deze retail software hebben we gebruikt om vervolgens onze eigen template op te bouwen die perfect aansluit bij de gewenste uitstraling en functionaliteiten van de klant.

Het krachtige van deze oplossing is dat de webshop bovenop je data draait. Koopt een klant iets in de winkel wanneer de deuren weer open zijn, dan ziet de klant dit thuis direct terug online in zijn account. Klant specifieke kortingen uit het kassasysteem worden ook online toegepast wanneer de klant inlogt op de webshop. Daarnaast wordt elk nieuw product dat je aanmaakt in je kassasysteem direct getoond in de webshop, met de juiste voorraad, prijzen en omschrijving.

Hype Heroes heeft een groot aantal volgers op Instagram. Om hun producten te tonen in Instagram en de shopping functionaliteit te kunnen gebruiken werd voorheen elk product handmatig aangemaakt in Facebook Business manager. Dit was een tijdrovende gebeurtenis. Met de realisatie van de nieuwe webshop is dit verleden tijd. De product feed die gegenereerd wordt binnen de SW-Retail software wordt nu gebruikt om de producten automatisch toe te voegen en up to date te houden met Facebook, Instagram en Google. Op deze manier kunnen de medewerkers van Hype Heroes de producten eenvoudig taggen in hun social media uitingen en veel eenvoudiger snel content creëren.

SW-Retail Partner

BEWISE Solutions is blij dat ze Hype Heroes hebben kunnen helpen in deze lastige tijd voor de retail. Door intensieve samenwerking met SW-Retail hebben we snel een passende oplossing kunnen realiseren voor de klant. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een partnerschap tussen BEWISE Solutions en SW-Retail. Op deze manier kunnen wij onze kennis ook voor andere klanten van SW-Retail inzetten en ook hun helpen met een realiseren van een webshop.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Emiel Lagarde van BEWISE Solutions of met SW-Retail.