Menstore

“BEWISE is zeker een aanrader om mee samen te werken.”

Het project

BEWISE Solutions is een partner van SW Retail. Daardoor weten we precies wat de diverse mogelijkheden zijn om een functioneel goede SW Retail webshop te kunnen bouwen. Dit zorgt voor een gemakkelijke samenwerking met de klant. Bij dit project zijn we van start gegaan met het maken van een ontwerp. Tussendoor is er continu contact geweest met de klant, om ervoor te zorgen dat ze vanaf het begin betrokken zijn tijdens het gehele proces, maar ook het geheel kunnen volgen en aansturen. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het bouwen in SW Retail. Ook hierbij is nauw contact gebleven met Menstore, zodat zij gaandeweg meer begrijpen van de ontwikkelingen en de ruimte krijgen om wensen uit te spreken.

Iets wat ons bij BEWISE Solutions zo uniek maakt, is dat we graag experimenteren met maatwerk oplossingen. Niks is ons te gek! Zo hebben we speciaal voor Menstore een 360 viewer ontwikkeld. Hoe dit werkt kun je bijvoorbeeld zien op dit product. Met deze viewer kunnen bezoekers een product volledig bekijken. Dit maakt de ervaring van de klant nog beter! We zijn trots op deze webshop. We wensen Menstore al het geluk met de nieuwe webshop!

bewise-solutions-portfolio-illustratie-winkelwagen-@catalyststuff
bewise-solutions-menstore-review

Neem contact op

en kom bij ons op de koffie

Een vraag of een wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.