Heeej

“We hadden veel moeite en tijd kunnen besparen door direct vanaf het begin met een partner zoals BEWISE in zee te gaan.”

Het project

Buiten de eigenaren zelf, werkt Heeej met diverse designers. Zij krijgen een degelijk platform met daarbij hun verhaal en de bijbehorende producten die zij leveren. Hiermee geven zij een kans aan designers om te ontpoppen en hun werk te tonen aan de wereld.

Naast dat zij door BEWISE een website hebben laten maken, is er ook behoefte aan een nieuwe branding. Hiervoor hebben wij Lisa Winters ingeschakeld. Zij heeft ook eerder meegewerkt aan projecten als Ma Premiere Veilleuse. Lisa heeft de vogeltjes ontworpen die over de gehele website terug te vinden zijn. Dit is nu onderdeel van het Heeej imago en is deel van de storytelling.

Tot slot hebben wij een B2B omgeving gemaakt voor Studio Ilse Bouwens. Hierdoor is het mogelijk om artikelen die je mooi vindt onder Studio Ilse Bouwens in te kopen. Ben jij een goede match voor haar producten? Dan is er een mogelijkheid om een van de verkooppunten te worden van haar producten.

bewise-solutions-portfolio-illustratie-winkelwagen-@catalyststuff
bewise-solutions-heeej-mobiel

Neem contact op

en kom bij ons op de koffie

Een vraag of een wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.