Fysiotherapie West Maas en Waal

“Ze dachten met ons mee en verzagen ons van goed advies. Binnen 6 weken stond de website er, als een huis.”

Het project

Deze wens van de klant hebben wij vervolgens voltooid door middel van een multisite. Hiermee creëer je websites die er hetzelfde uitzien, maar waarbij de content varieert. In dit geval zijn de homepagina’s verschillend. Toch linken ze allemaal naar de overkoepelende pagina’s van Fysiotherapie West Maas en Waal. Alsnog is het mogelijk om contact op te nemen met de specifieke vestigingen. Dit kan door bijvoorbeeld gebruik te maken van individuele knoppen en content.

Naast het ontwerpen en bouwen van de website hebben wij ook de huisstijl onder handen genomen. Zo hebben wij het logo ontworpen, social media templates opgezet en drukwerk gecreëerd. Op deze manier komt de huisstijl overal mooi tot zijn recht!

BEWISE Solutions heeft vooraf ook het keyword onderzoek gedaan. Hierdoor kunnen zij bij de nieuwe website gelijk van start gaan met de juiste zoekwoorden. Daarnaast hebben wij Google Analytics ingesteld om de voortgang van de website in Google bij te houden. Nu zijn ze klaar om gevonden te worden door heel Nederland!

bewise-solutions-portfolio-illustratie-ster-@catalyststuff
bewise-solutions-fysiotherapie-west-maas-en-waal-mobiel

Neem contact op

en kom bij ons op de koffie

Een vraag of een wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.