Bossche Vakschool

Het project

Net als de website voor Van Maerlant is deze website een samenwerking met Kofski Ontwerp. Aan de hand van zijn ontwerp zijn wij aan de slag gegaan met de bouw van de site. Hierbij hebben we het ontwerp vastgehouden en wat aanpassingen verzorgd waar nodig. Ook op deze site hebben we gebruik gemaakt van een repeater. Op deze manier kan de gebruiker gemakkelijk de content plaatsen op de gewenste manier, zonder daar extra moeite voor te hoeven doen.

Repeater velden

Bij een repeater hebben we diverse templates gemaakt voor diverse secties. Denk hierbij aan een sectie waarbij de tekst links staat en de tekst rechts. Of aan een quote blok dat gecombineerd kan worden met tekst. De mogelijkheden zijn eindeloos met het gebruik van deze repeaters. Op een laagdrempelige manier maak je gemakkelijk een pagina op, waarbij je enkel tekst hoeft te vullen.

Tijdens het bouwproces hebben we nauw contact gehouden met de klant. Op deze manier wisten we zeker dat de klant tevreden was met het proces en dat eventuele obstakels getackeld zouden worden. Het is dan ook ontzettend belangrijk om deze lijntjes kort te houden.

bewise-solutions-portfolio-illustratie-ster-@catalyststuff
bewise-solutions-bossche-vakschool-mobiel-mockup

Neem contact op

en kom bij ons op de koffie

Een vraag of een wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.