Van Maerlant

Het project

De website voor Van Maerlant College, ontworpen door Kofski Ontwerp, is gericht op het informeren van werknemers, leerlingen en ouders. Op deze site komt alles samen dat te maken heeft met deze school. Zo is alles dan ook gemakkelijk te vinden in het menu, de footer en door de Call To Action knop in de header.

Maatwerk functionaliteiten

Naast dat de site er fraai uit moet ziet, moet het ook gemakkelijk te onderhouden zijn voor de gebruiker. Daarom hebben we gebruik gemaakt van repeater blocks. Hierbij hebben we een aantal diverse templates gemaakt die willekeurig te gebruiken zijn bij elke pagina. Op deze manier hoeven zij enkel te kiezen welk template ze op welk moment willen gebruiken, de tekst erin te vullen en te publiceren. Het design volgt vanzelf mee.

Om de site net wat meer een speelse touch te geven, hebben we ook gebruik gemaakt van kleine animaties. Zo draait het beeldmerk op de homepagina automatisch. Dit soort zaken maken een site nét wat unieker, zonder dat het ten kosten gaat van de performance.

bewise-solutions-portfolio-illustratie-ster-@catalyststuff
bewise-solutions-van-maerlant-mobiel-mockup

Neem contact op

en kom bij ons op de koffie

Een vraag of een wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.