Ma Premiere Veilleuse

“BEWISE luisterde naar onze wensen, een efficiënte samenwerking met een resultaat om trots op te zijn!”

Het project

In 2020 ontstond het idee om een selectie van de producten die Stempels & Co b2b verkoopt, ook direct aan te bieden aan de consument middels een consumenten webshop. Het idee voor “Ma Première Veilleuse” (wat ‘mijn eerste nachtlampje’ betekent) was geboren.

Het ontwerp is gebaseerd op het schaapje in het logo, genaamd “Ovis”. Lisa Winters heeft het karakter geïllustreerd en uitgewerkt tot logo. Je ziet Ovis op verschillende plekken op de webshop terugkeren. Dit tezamen met de overige grafische elementen zoals de wolken die door de website heen terugkomen zorgen voor de juiste storytelling. 

Technisch heeft de website veel features die het voor de bezoeker makkelijk maken om te winkelen. Door middel van een “Quickview” kunnen producten bekeken worden zonder naar de individuele productpagina te gaan. Ook kun je ervoor kiezen om je product in te laten pakken als cadeautje. 

bewise-solutions-ma-premiere-veilleuse-mobiel

Neem contact op

en kom bij ons op de koffie

Een vraag of een wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.