Meneer Megens

“Het team is proactief, schakelt snel en communiceert goed. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en de samenwerking.”

Het project

Op deze website is er, ten opzichte van de Academy, veel ruimte voor informatie. Ook is er op deze site heel veel ruimte voor het plaatsen van tips en handleidingen voor diverse rekendoeleinden. Zo vind je er diverse rekenvideo’s en opdrachten, specificaties voor verpleegkundig rekenen, de mogelijkheid om je in te schrijven voor lezingen & trainingen, maar ook heel veel extra’s. Meneer Megens is een e-leanring waar alles bij elkaar staat over (verpleegkundig) rekenen, met uitleg van hemzelf. Meneer Megens is namelijk dé specialist van de BeNeLux en is uitgeroepen tot ‘Leraar van het jaar’. Hij ontwikkeld onder andere handige modules voor Verpleegkundig rekenen, maar ook een Examentrainer Rekenen MBO. Dit is speciaal gemaakt voor het nieuwe rekenexamen op niveau 2, 3 of 4. Leer door middel van nieuwe video’s, interessante oefen examens en handige stappenplannen.

We hebben een tijdloze website ontworpen en ontwikkeld, waar makkelijk in gewerkt kan worden. Zo maak je makkelijk nieuwe producten aan, plaats je binnen enkele minuten een nieuwe blog en pas je snel teksten aan. Alles is zo gemaakt, dat wij er in principe niks voor hoeven te doen, naast het onderhoud. Wel zo fijn voor de klant! We zijn trots op onze langdurige en succesvolle samenwerking met Meneer Megens.

bewise-solutions-portfolio-illustratie-winkelwagen-@catalyststuff
bewise-solutions-meneer-megens-mobiel

Neem contact op

en kom bij ons op de koffie

Een vraag of een wens?

Laat dan een bericht achter op het formulier en we zullen spoedig met je contact opnemen. Wil je meer contact informatie? Klik dan op lees meer hieronder of bel anders even.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.