Sil de VeerTest Engineer

Stel je even in het kort voor. 

Ik ben Sil de Veer, 21 jaar oud en kom uit Loon op Zand. Naast mijn baan bij BEWISE Solutions houd ik me bezig met voetbal en gamen of doe ik iets leuks met vrienden.

 

Wat zijn jouw werkzaamheden bij BEWISE Solutions?

Mijn baan is erg gevarieerd. Voornamelijk ben ik Test Engineer, dit houdt in dat ik nieuwe software functionaliteiten test die worden opgeleverd in de vorm van sprints. Na verloop van tijd heb ik meer verantwoordelijkheid gekregen, waardoor ik nu hele projecten mag managen! Daarnaast test, ontwerp en heb ik gesprekken met de klanten van een ander project, genaamd Soccer System. Genoeg uitdaging dus!

 

Hoelang werk je al voor BEWISE Solutions?

Ik werk sinds Juni 2019 voor BEWISE Solutions, daarvoor werkte ik al samen met mijn collega’s sinds September 2017 voor een ander bedrijf van mede-eigenaar Jurn.

 

Op welk project ben je het meest trots?

Ik ben trots op het feit dat ik meer verantwoordelijkheid heb gekregen. Het leukst vind ik om mee te denken over nieuwe functionaliteiten en ontwerpen van Soccer System en dit te bespreken met de klanten. Als er vervolgens een idee van mij daadwerkelijk wordt gebruikt door de klant, is dat natuurlijk erg leuk.

 

Wat heb je voor je werkzaamheden bij BEWISE Solutions gedaan?

Ik heb mijn Bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond aan de TU/e. Op dit moment ben ik bezig met de Master Data Science and Entrepreneurship aan de JADS in Den Bosch.

 

Hoe bevalt het werken voor BEWISE Solutions?

Erg goed! Wat het werken bij BEWISE Solutions interessant maakt is dat je regelmatig wordt uitgedaagd en nieuwe dingen leert. De mogelijkheid om samen met je collega’s naar lastige problemen te kijken helpt soms om oplossingen tot een hoger niveau te tillen en is nog gezellig ook.

 

Hoe is de sfeer onderling bij BEWISE Solutions?

De sfeer is gemoedelijk. Je kan altijd terecht bij Jurn, Emiel of een van je collega’s als je er even niet uit komt. Tijdens het serieuze werk is er vaak ruimte voor een grapje, wat het werk erg luchtig maakt. Daarnaast hebben we minimaal eens per jaar een bedrijfsuitje waarbij we uiteten gaan en dat vaak combineren met een activiteit.

Eva van HoutJasper Arendsen