Rien GeertsOnline Marketing

Stel je even in het kort voor. 

Ik ben Rien Geerts, ik ben 20 jaar oud en woon in Loon op Zand. Naast mijn werkzaamheden voor BEWISE Solutions ben ik ook werkzaam als online marketeer voor PDFen.com. In mijn vrije tijd doe ik graag iets met vrienden of speel ik voetbal.

 

Wat zijn jouw werkzaamheden bij BEWISE Solutions?

Ik ben online marketeer bij BEWISE Solutions. Hierdoor ben ik voornamelijk bezig met het onderhouden van de sociale media van BEWISE Solutions, SEA, SEO en conversie optimalisatie.

 

Hoelang werk je al voor BEWISE Solutions?

Ik werk sinds Juni 2019 voor BEWISE Solutions. Toch werk ik al langer samen met mijn collega’s aangezien ik sinds Januari 2018 werkzaam ben voor een ander bedrijf (PDFen.com) van mede-eigenaar Jurn.

 

Wat heb je voor je werkzaamheden bij BEWISE Solutions gedaan?

Ik heb International business college afgerond en zit momenteel in het laatste jaar van mijn Hbo-opleiding International marketing and Management. Daarnaast ben ik toen ik 15 was begonnen om te werken in een Fabriek, vervolgens ben ik keukenhulp en daarna barman in een restaurant geweest. Daarna ben ik weer een jaar lang in een fabriek gaan werken alvorens ik als online marketeer ging werken voor PDFen.com. En momenteel ben ik zowel werkzaam voor PDFen als voor BEWISE Solutions.

 

Hoe bevalt het werken voor BEWISE Solutions?

Het werken voor BEWISE Solutions is erg leuk omdat je echt ziet dat er iets bereikt wordt. Op het moment dat een product zoals een website af is zie je een heel mooi gepersonaliseerd product die helemaal naar de wensen van de klant is gemaakt waardoor de klant eigenlijk altijd super enthousiast weggaat. Het is ook ontzettend gaaf om na een tijdje te horen dat de website en evt. de marketinginspanningen voor die website echt het aantal bezoekers en conversies verhoogd hebben. Dit is toch waar je het allemaal voor doet.

 

Hoe is de sfeer onderling bij BEWISE Solutions?

De collega’s zijn niet alleen echt professionals in wat ze doen maar het zijn ook nog eens leuke collega’s waardoor het erg fijn is om met ze samen te werken. Ook hebben we elk jaar wel een bedrijfsuitje en deze zijn altijd supergezellig. Mijn favoriete uitje was denk ik toch wel het bowlen waar ik uiteraard als winnaar uit de strijd kwam.

Jasper Arendsentristan blankers