Jasper ArendsenAutomation Engineer

Stel je even in het kort voor. 

Ik ben Jasper Arendsen, ik ben 21 jaar oud en woon in Loon op Zand.

 

Wat zijn jouw werkzaamheden bij BEWISE Solutions?

Ik ben test engineer bij BEWISE Solutions. Hierdoor ben ik voornamelijk bezig met het testen van nieuwe software functionaliteiten die worden opgeleverd in de vorm van sprints. Daarnaast houd ik me bezig met support richting enkele klanten van BEWISE (Denk hierbij aan product management, uitleg functionaliteiten etc.).

 

Hoelang werk je al voor BEWISE Solutions?

Ik werk sinds Juni 2019 voor BEWISE Solutions. Toch werk ik al langer samen met een deel van mijn collega’s aangezien ik sinds September 2017 werkzaam ben voor een ander bedrijf (JuistdIT) van mede-eigenaar Jurn.

 

Op welk project ben je het meest trots?

Ik ben het meest trots op de momenten dat we grote sprints met veel functionaliteiten opleveren. Deze projecten zijn vaak veel werk en om deze reden is het tof om het eindresultaat uiteindelijk in gebruik te zien door een tevreden klant.

 

Wat heb je voor je werkzaamheden bij BEWISE Solutions gedaan?

Ik heb de studie Technische Bedrijfskunde aan de TU/E afgerond. Momenteel studeer ik verder en ben ik bezig aan mijn master in Data Science.

 

Hoe bevalt het werken voor BEWISE Solutions?

Het werken voor BEWISE is erg leuk. Het werk is in mijn geval heel flexibel en afwisselend. Daarnaast werk ik met leuke collega’s en is de sfeer binnen BEWISE altijd gezellig!

Sil de VeerRien Geerts