Eva van HoutGraphic Design

Stel je even in het kort voor. 

Mijn naam is Eva van Hout, ik ben 19 jaar en woon in Oirschot. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om concerten en festivals te bezoeken. Daarnaast ben ik een echt familiemens en houd ik ervan om tijd met hen te besteden.

 

Wat zijn jouw werkzaamheden bij BEWISE Solutions?

Binnen BEWISE ben ik grafisch vormgever: ik maak de visuele uitingen voor diverse klanten. Dit kan bijvoorbeeld een brochure, maar ook een website zijn. Het is heel divers en dat maakt het werk zo leuk.

 

Hoelang werk je al voor BEWISE Solutions?

Sinds 1 januari 2019 ben ik werkzaam bij BEWISE Solutions, maar binnen het bedrijf ben ik al langer bekend. Vanaf september 2017 tot januari 2019 ben ik werkzaam geweest binnen JuistdiT, het bedrijf van Jurn.

 

Op welk project ben je het meest trots?

Een grote klant van BEWISE heeft ieder seizoen een nieuwe brochure nodig voor zijn winkel. Normaal wordt deze gemaakt door Emiel, maar deze keer mocht ik de opdracht overnemen. Dit was voor mij een grote opdracht waar ik enorm veel van heb geleerd en ontzettend leuk vond om te maken. Tevens was dit mijn eerste échte drukwerkopdracht. Om vervolgens de gedrukte brochure in handen te krijgen, was echt een tof gevoel.

 

Wat heb je voor je werkzaamheden bij BEWISE Solutions gedaan?

Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding grafische vormgeving. Meer dan een bijbaantje als vakkenvuller zat er nog niet in voordat ik bij BEWISE kon werken. Zij hebben mij de mogelijkheid geboden om te werken in mijn vakgebied.

 

Hoe bevalt het werken voor BEWISE Solutions?

Werken bij BEWISE is perfect voor mij. De collega’s zijn aardig en meedenkend, alles wordt duidelijk gecommuniceerd en je kunt altijd bij iemand terecht wanneer je vragen hebt. Ook uiten zij dat ze vertrouwen in je hebben waardoor je mooie kansen krijgt.

 

Hoe is de sfeer onderling bij BEWISE Solutions?

De sfeer is heel fijn. De collega’s zijn zowel professioneel als gezellig. Er is altijd ruimte om over leuke dingen te praten terwijl er hard doorgewerkt wordt. Iedereen accepteert en respecteert elkaar en dat voelt heel goed.

tygo van ommenSil de Veer