Emiel LagardeCreative director

Stel je even in het kort voor. 

Mijn naam is Emiel Lagarde, geboren vroeg in de jaren tachtig en lang van stuk. Ik kom uit het stadje Ravenstein waar ik woon met mijn vriendin, dochter en zoon. In mijn vrije tijd tennis ik graag of ga ik met vrienden een biertje pakken. Daarnaast is ontwerp en onderzoek mijn passie. Ik verdiep me graag in nieuwe software en oplossingen om goede en mooie functionaliteiten te bedenken en maken. Dit is echt een hobby van me waar ik in de avonden veel mee bezig ben. Noem me maar nieuwsgierig.

 

Wat zijn jouw werkzaamheden bij BEWISE Solutions?

Ik geef leiding aan ons creatief team. We zijn verantwoordelijk voor de gehele look & feel van BEWISE en alle oplossingen die we maken voor onze klanten. Zowel functioneel als visueel.

 

Hoelang werk je al voor BEWISE Solutions?

Jurn en ik hebben op 1 oktober 2018 BEWISE Solutions opgericht. We werken echter al vele jaren hiervoor samen om voor onze klanten niet alleen mooie maar ook complexe oplossingen te realiseren.

 

Op welk project ben je het meest trots?

MantaGifts. De complexiteit van dit project is de oorzaak dat ik ben gaan samenwerken met Jurn. Als ik zie wat we vanaf dat moment tot waar we nu staan hebben gemaakt voor de klant ben ik enorm trots.

 

Wat heb je voor je werkzaamheden bij BEWISE Solutions gedaan?

Na mijn studie Industrial Design (User Focus) aan de TU/e ben ik gaan werken voor Boley in Veghel. Hier heb ik diverse ontwerp gerelateerde werkzaamheden verricht, veelal gerelateerd aan product, interieur en architectuur. In 2012 heb ik Lagardesign opgericht om naast het vele 3D ontwerp ook grafisch en online mezelf verder te ontwikkelen. Mijn dagelijkse werkzaamheden en interesses verschoven steeds meer naar online en grafisch werk. De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie in UI en UX design kon ik weer in praktijk brengen., Naarmate de aanvragen technisch complexer werden ben ik meer gaan samenwerken met Jurn. Hieruit is na een aantal jaar BEWISE Solutions ontstaan.

 

Hoe bevalt het werken voor BEWISE Solutions?

Het bevalt erg goed! Onze klantenportefeuille is enorm gevarieerd wat elke keer interessante gesprekken in nieuwe inzichten oplevert,  hierdoor is elk project anders. Samen met het team passende oplossingen bedenken en realiseren voor onze klanten verveelt daarom nooit.

 

Hoe is de sfeer onderling bij BEWISE Solutions?

De sfeer is top! Informeel en gezellig. We hebben een leuk team met jonge enthousiastelingen die erg nieuwsgierig zijn. Er worden verschillende activiteiten gepland door het jaar heen, dit  resulteert altijd in leuke avonden. Ik reis elke dag met veel plezier naar Den Bosch 🙂

Jurn Raaijmakers