We zijn uitermate tevreden over de inzet, meedenken en oplossingsgerichtheid. BEWISE Solutions zal ik dus aan iedereen aanraden!

Om een succesvolle onderneming op te zetten is het cruciaal dat je goed zichtbaar en vindbaar bent op internet en dat de uitstraling van je website past bij je bedrijfsfilosofie. Het is je visitekaartje en de eerste kennismaking met potentiële klanten. 

Met andere woorden: de uitstraling, kwaliteit en functionaliteit van je website bepaalt in zeer grote mate of je onderneming succesvol wordt of niet. Wij hebben daarom bij onze opzet een weloverwogen beslissing genomen aan wie we deze cruciale taak uit handen zouden geven.

Uiteindelijk is het  BEWISE Solutions geworden. Waarom? Dat was na het eerste kennismakings- en inventarisatie gesprek al duidelijk. BEWISE Solutions neemt uitgebreid de tijd je te leren kennen, de visie en missie van je organisatie willen zij doorgronden en men inventariseert uitstekend wat je wensen en behoeften zijn. 

Wat ze echt onderscheid is het meedenken in de meest effectieve oplossing, zowel qua functionaliteit als qua kosten. Daarin hebben zij onder meer de lange termijn relatie voor ogen in plaats van korte termijn winst voor eigen organisatie. 

Nu onze website en interne ICT configuratie in de lucht is, kunnen wij BEWISE Solutions bij wijze van spreken 24 uur per dag benaderen voor vragen, tips, aanpassingen, troubleshooting etc. “

Paul Nouwens
Eigenaar/Adviseur
www.werelds.nu