BEWISE Solutions onderscheidt zich wat ons betreft niet alleen door een gedegen en snelle aanpak. Ook het feit dat zij proactief mee kunnen denken in oplossingen, een uitstekend beheer- en servicemodel bieden en er voor ons zijn op momenten dat het spannend wordt (bijvoorbeeld tijdens drukke beursperioden) maken BEWISE Solutions voor ons als een rots in de branding.

Voor ons B2B bedrijf is een goed werkende webapplicatie met een daaraan gekoppeld ERP systeem voor het servicen van onze Back End processen uitermate belangrijk. Voor onze bedrijfsvoering vormt dit een wezenlijk centraal onderdeel in de handling van de orderingsprocessen. Ons bedrijfsmodel past niet geheel op de traditionele softwarepakketten die hiervoor in de markt zijn gezet. Daarom hebben wij maatwerk nodig op bepaalde onderdelen in de standaardsoftware en een partner die onze behoeften en wensen op dit vlak begrijpt. Wij hebben die partner gevonden in BEWISE Solutions.

BEWISE Solutions is een solide partner gebleken daar waar het gaat om het bieden van op maat gesneden oplossingen binnen een korte tijd. In een snel bewegende markt is het belangrijk dat we snel kunnen schakelen daar waar het gaat om de dienstverlening aan onze leveranciers en klanten. BEWISE Solutions begrijpt deze noodzaak en houdt hier rekening mee in haar aanpak. Met BEWISE Solutions werken wij (indien er noodzaak is tot aanpassingen in de software) in sprints van 2 weken op een scrum-wijze samen. Hierdoor is het mogelijk om op korte termijn tot een efficiĆ«nte implementatie te kunnen komen. Vooral de korte lijnen en de prettige samenwerking maken BEWISE Solutions hierbij tot de ideale partner.”

Paul Schim van der Loeff
Eigenaar
www.mantagifts.com