Voor de start van ons bedrijf waren we op zoek naar iemand die ons kon helpen bij het ontwerpen van een mooie, bij ons bedrijf passende huisstijl en website. Voor ons was het vooral belangrijk dat we iemand zouden vinden die begrijpt hoe belangrijk sfeer en een persoonlijke uitstraling zijn, omdat dat wat ons betreft de belangrijkste voorwaarden zijn om met kinderen, hun ouders en leerkrachten te kunnen werken. Diegene hebben we gevonden binnen BEWISE Solutions.

De persoonlijke benadering, met zichtbare passie voor het vak, sluit volledig aan bij onze manier van denken en werken. BEWISE geeft je het gevoel dat jij de belangrijkste klant bent, door altijd klaar te staan en zeer snel tot actie over te gaan. Niets is te veel en er wordt écht geluisterd en meegedacht over de stijl die bij jou als klant past. Daarbij wordt kritisch en op professionele wijze meegedacht omtot een optimaal resultaat te komen, zonder elke minuut in rekening te brengen.

BEWISE Solutions heeft precies aangevoeld wat wij als bedrijf willen uitstralen en daarbij een mooie, effectieve en professionele website met een bijpassende huisstijl gemaakt.

Marianne Willems
Eigenaresse
www.fierijnexpertise.nl