Al jaren werken wij met veel plezier samen met BEWISE Solutions. Ze zijn er als we ze nodig hebben. Niet alleen op afgesproken momenten maar ook wanneer er vragen zijn. We kunnen altijd rekenen op snelle oplossingen en duidelijke, persoonlijke communicatie. Een partner waar we écht op kunnen rekenen. Daarnaast onderscheiden ze zich door de grote diversiteit aan werkzaamheden waar ze mee kunnen helpen. Perfect, want hierdoor hoeven we maar met één bedrijf te schakelen.

Ons schildersbedrijf kon wel een modern jasje gebruiken. We vonden het belangrijk dat ons bedrijf, wat al 90 jaar bestaat, online en offline een nieuw uiterlijk kreeg. En dit is gelukt, dankzij BEWISE Solutions. Ze hebben ons begeleidt door het gehele proces, proactief meegedacht over geschikte oplossingen en ons verrast met creativiteit. Zo hebben ze gezorgd voor een nieuw logo, nieuwe huisstijl en ontwerpen voor briefpapier, enveloppen, bussen en kleding. Hierbij namen ze écht de tijd voor ons en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Een kracht van BEWISE Solutions is dat ze altijd meerdere ontwerpen uitwerken. Dat gaf ons ruime keuze uit diverse ontwerpen. Waren er vervolgens nog kleine aanpassingen nodig? Dit is voor BEWISE Solutions nooit een probleem, dit werd direct opgepakt.

Naast ontwerpen voor offline communicatie hebben ze ook een geheel nieuwe website ontworpen en gebouwd. Op deze manier is onze nieuwe stijl zowel online als offline meteen doorgevoerd. Ze bouwen gebruiksvriendelijke websites die helemaal compleet naar wens opgeleverd worden. Hierbij zorgen ze voor duidelijke uitleg en houden ze het simpel waardoor ook wij begrijpen hoe we kleine aanpassingen op onze eigen website door moeten voeren.

BEWISE Solutions heeft bewezen een perfecte partner te zijn op het gebied van offline en online communicatie. Wij zijn trots op het eindresultaat en blijven met ze samenwerken om ervoor te zorgen dat onze website en ontwerpen up-to-date blijven.

Lobke Landman
Office Manager
www.bresser.nl