Wil je een app laten maken door professionals?

Apps die je bedrijf de professionele uitstraling geven die je wenst. Voor zowel IOS als Android.

Wil je een app laten maken voor jouw bedrijf of organisatie? Wij kijken graag samen met je wat de mogelijkheden zijn en wat een app allemaal voor je bedrijf of organisatie kan betekenen.

Steeds meer mensen maken gebruik van mobiele apps via hun smartphone en/of tablet! Het wordt ook steeds een belangrijker communicatiemiddel zowel naar je eigen medewerkers als naar je klanten! Wil je een voorsprong op je concurrenten hebben door een hele professionele app tot je beschikking te hebben? Laat dan een app maken door de professionals van BEWISE Solutions!

App laten maken

Waarom een app laten maken door BEWISE Solutions?

BEWISE Solutions heeft al veel ervaring in het maken van apps en ziet in tegenstelling tot andere app ontwikkelaars een app niet alleen als een toffe gadget om te hebben maar ook zeker als een waardevol communicatiemiddel die het doel van de doelgroep moet dienen en om extra omzet te genereren. Je investeert ten slotte niet voor niks in een app.

Hier weten wij dan ook echt op in te spelen en met verschillende ontwikkel technieken zorgen wij ervoor dat het doel van de doelgroep behaald wordt en dat er voor extra omzet gezorgd zal worden. Mocht u zelf een ander doel voor ogen zien van uw app dan streven we natuurlijk naar dat doel!

Ook een voordeel van BEWISE Solutions als jouw app ontwikkelaar is dat wij niet alleen een app-ontwikkelaar zijn maar wij kunnen onder andere ook professionele websites en webshops maken die precies in dezelfde stijl gemaakt kunnen worden als de app. Ook zijn wij een specialist in het maken van een huisstijl voor jouw merk en dit kunnen wij ook weer overal in terug laten komen zowel fysiek als in uw website en/of app! Vraag een offerte aan en krijg een concept ontwerp op maat!

Apps - Bewise Solutions

Wat bieden wij na oplevering van je app?

  • Wij zorgen dat je app in lijn blijft met de benodigde versie updates van IOS en Android.
  • Wij beheren en onderhouden de eventuele portal die dient als databron voor de app
  • Wij voeren tekstuele- of layout wijzigingen door als je dat nodig vindt
  • Wij kunnen je eenmalig of structureel helpen bij je online marketing
    Je kunt dan denken aan:
  • Advies (en uitvoeren wijzigingen) omtrent de optimalisatie voor Google
  • Opzetten (Google Ads) campagnes
  • E-mailmarketing
App laten maken Den Bosch

Apps die wij al gemaakt hebben

Manta Gifts

Manta is een internationaal agentschap dat door heel Europa op beurzen én middels klantbezoeken de merken verkopen die zij vertegenwoordigen. Aangezien de verkopers niet overal de beschikking hebben over goed en betrouwbaar internet hebben we een sales app ontwikkeld die zowel online als offline werkt. Klanten aanmaken, orders plaatsen en producten presenteren. Allemaal mogelijk met deze app. Voor zowel IOS als Android.

Werelds

Werelds is een werving en selectie bureau die doormiddel van een app (gemaakt door Bewise) zijn professionals via push berichten op de hoogte brengt van de laatste vacatures die matchen op het profiel van de professional. Vervolgens kan de professional direct reageren via de app en wordt de reactie in het CRM pakket van werelds toegevoegd en opgepakt door een van de medewerkers.

Wat vindt de klant van ons?

Referentie Fierijn Expertise

Voor de start van ons bedrijf waren we op zoek naar iemand die ons kon helpen bij het ontwerpen van een mooie, bij ons bedrijf passende huisstijl en website. Voor ons was het vooral belangrijk [...]

Referentie Stempels&co.

BEWISE Solutions : snel, meedenkend en creatief. Bewise Solutions is een ideale partner gebleken, betreffende een all-in solutie voor een klein bedrijf als Stempels. We zochten een partner voor t [...]

Referentie Soccersystem

BEWISE Solutions is erg goed in het luisteren naar en begrijpen van de eisen en wensen van de klant. Deze kunnen ze direct vertalen naar de mogelijkheden, waardoor er snel een succesvol resultaat [...]

page 1 of 2